Praatplaat voor Stichting Kinderopvang

Het kind centraal (niet het dagprogramma). Dat was één van mijn aantekeningen tijdens de gezellige lunchafspraak met Hanneke. We spraken over de ambitie van Kinderopvang SKZ. Met oog op de toekomst hebben ze al flinke stappen gezet maar de gezamenlijke visie móet helder om deze intern en extern goed kunnen communiceren. Hanneke is van mening dat een praatplaat een goed middel kan zijn om dat te doen en ze nodigt me uit om mee te denken en een eerste opzet te maken.

Met deze eerste opzet ben ik als ‘mysterie-gast’ uitgenodigd om aan de te schuiven bij het overleg. Ik geniet wanneer ik de reacties op de illustratie zie. Herkenning en enthousiasme. Het is een feest om aan de hand van de praatplaat te bepalen of de informatie volledig is. Hoe kijken de verschillende mensen van het MT er tegenaan..? Zo persoonlijk en zo leuk! Met een brede glimlach rijd ik naar huis.

Inmiddels is de definitieve versie van de praatplaat in gebruik en vertelt Sabine aan de hand van deze plaat de visie van Kinderopvang SKZ. Geweldig.
Ik gun ieder kind zo’n team!

En wil jij voor jou en je organisatie ook een praatplaat?
Neem gerust contact met me op voor informatie.

© PrimaPrent 2023 | Vormgeving door PrimaPrent