Praatplaat voor ‘Boersma Services’

Tjonge…. dacht ik bij ons eerste gesprek…
Ik snap hélemaal waarom een ‘gemiddelde’ zelfstandig zorgmedewerker niet zit te wachten op het administratieve gedoe. Want hoe zorg je dat jij je Kiwa keurmerk hebt en houdt..? En dan de AGB codes, nodig voor het declareren bij de zorgverzekeraar…

Het duizelde mij bijna tijdens het gesprek met Ruud Boersma. Hij helpt ZZPers in de zorg met de administratieve rompslomp en ik mocht aan de slag met een praatplaat voor hem. Zijn expertise en persoonlijkheid in beeld. Het gesprek op zijn kantoor aan huis hadden we om zijn werk en drive inzichtelijk te krijgen zodat ik aan de slag kon.
Gelukkig had Ruud alle instanties en wetten voor mij op een rijtje gezet. Heel precies en overzichtelijk. En dat zijn er nogal wat. Te weten; KIWA, Zorgverzekeraar, AGB codes, KvK, Vecozo, Vektis, LZRA, WTZA, WKKGZ, IGJ. ????

In zo’n gesprek vraag ik veel. Om een volledig beeld te krijgen van de persoon waarvoor ik een praatplaat mag maken. Zo vertelde Ruud dat hij is opgegroeid op een binnenvaartschip. Zo leuk om dat terug te laten komen in zijn praatplaat. Hij loodst zorgmedewerkers richting het benodigde KIWA-keurmerk. Rustig en duidelijk.

Als illustratie enkele onderdelen uit de praatplaat, maar vraag Ruud gerust naar de hele illustratie. Hij vertelt er graag over.
Of kijk op zijn website; https://www.boersmaservices.nl

© PrimaPrent 2023 | Vormgeving door PrimaPrent